Leekfoto steunt het evenement ‘112 On Wheels’ en draagt hiermee ook meteen de stichting ‘Wens In Beweging’ een warm hart toe. Deze stichting heeft toegewijde vrijwillgers en alle opbrengsten komen direct ten goede aan de wensen!

De stichting ‘Wens In Beweging’ zorgt ervoor dat een wens van onder andere getraumatiseerde kinderen, chronisch- of terminaal zieken uit kan komen door het organiseren van het vervoer naar een speciale locatie en de verzorging op die locatie. Bij deze wensen werken zij samen met onder andere de stichting Dreams4Kids en de stichting Dreams4You. Natuurlijk kan iedereen en elke stichting bij de stichting ‘Wens In Beweging’ aankloppen om te helpen bij het verwezenlijken van een wens.

In 2016 is er een nieuwe editie en wel op zondag 22 mei 2016 tussen 11.00 uur en 17.00 uur. De locatie is GreenPark Venlo, bij veel mensen is dit terrein beter bekend als het voormalige Floriade terrein.

Er wordt een klein bedrag gevraagd voor bezoekers van 5 jaar of ouder. Voor € 2,- p.p. bent u al binnen, geniet u van alle voertuigen en steunt u ook nog een erg goed doel! De wensambulance is bijna aan vervanging toe, dus noteer de datum in de agenda en kom allemaal kijken!

Wil je meedoen, helpen, kijken of gewoon meer weten?  Klik dan op de onderstaande links:
‘112 On Wheels’
Stichting ‘Wens in Beweging’

Vergeet ook niet de pagina’s op Facebook te liken. Alle steun en bekendheid is welkom!
Facebookpagina van ‘112 On Wheels’
Facebookpagina van ‘Wens in Beweging’

Op de pagina van ‘112 On Wheels’ is de meest actuele informatie te vinden zoals deelnemerslijst, programma etc.

Tot dan!?!

Geniet en deel!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks