De website staat als een (t)huis

geplaatst in: Leekfoto | 0

Drie weken geleden, op 31 oktober om precies te zijn, heb ik de start gemaakt van Leekfoto.nl. Van je hobby je… eeeh… hobby maken.  Wie ik ben en de uitgebreide uitleg waarom ik dit doe staat verder op deze site, maar in dit blog wil ik het proces kort beschrijven.

Het idee is om mijn passie te delen. Mooie foto’s maken van mensen en andere onderwerpen. Daar hoort een medium bij. In eerste instantie dacht ik aan Facebook, maar al snel kwam ik tot de conclusie dat een website een must is. Delen van foto’s geïntegreerd in de website met facebook als ‘propaganda-pamflet’. Die combinatie wordt het.
Websites bouwen kan ik wel een beetje, maar van bestelsoftware-integratie, SEO en responsive websites heb ik geen kaas van gegeten. Na een oriënterend gesprek met een goede kennis van me (bedankt Jeffrey!) besloot ik om een specialist in dienst te nemen. Na wat denkwerk en rondvragen ben ik uiteindelijk bij Anja terecht gekomen. Taalgek in hart en nieren met een mooie passie voor bloggen en WordPress gebaseerde websites bouwen.

Maar dan!? Foto’s selecteren, bestelsoftware, teksten, lay-out en kleurstellingen. Zelf compleet bouwen of baseren op een reeds bestaand gratis (jaja, ik ben en blijf een Nederlander) thema.

Drie weken later is Leekfoto.nl een feit. Ik kan los en heb er zin in! Vragen krijg ik graag, heel graag! Ik wil meedenken, een pracht eindresultaat neerleggen. Het begin is er…

De website staat als een (t)huis!

Geniet en deel!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *