112 On Wheels en tegenlicht

geplaatst in: Geen categorie, Leekfoto, Portret | 0

31 Augustus was het zover… ‘112 On Wheels’ vond plaats. Het evenement ter ondersteuning van de stichting ‘Wens In Beweging’.
Zoals al in een eerder bericht uitgelegd zorgt de stichting ‘Wens In Beweging’ ervoor dat een wens van onder andere getraumatiseerde kinderen, chronisch- of terminaal zieken uit kan komen door het organiseren van het vervoer naar een speciale locatie en de verzorging op die locatie. Bij deze wensen werken zij samen met onder andere de stichting Dreams4Kids en de stichting Dreams4You. Natuurlijk kan iedereen en elke stichting bij de stichting ‘Wens In Beweging’ aankloppen om te helpen bij het verwezenlijken van een wens.

Er werd een klein bedrag gevraagd voor de entree en hiermee steun je dus het goede doel. Op deze dag waren er ongeveer 3000 bezoekers. Een superopkomst en van alle voertuigen heeft Leekfoto.nl een speciale foto gemaakt. Het was verre van ideaal weer. Ontzettend veel last van tegenlicht, maar het resultaat mag er zeker zijn. Door zo veel mogelijk met de zon mee te fotograferen voorkom je tegenlicht. In deze situatie had ik vaak geen enkele keus. Je kunt dan de camera op een tegenlichtcorrectie zetten of handmatig iets overbelichten.

Ook van de dag zelf zijn foto’s gemaakt. Kinderen op een politiemotor, in een gevangenenbus of op een brandweerwagen.

Al deze foto’s zijn te vinden op de nabestelsite en de opbrengst zal ik storten op de rekening van ‘Stichting Wens in Beweging’, NL58 INGB 0006197955

Dus ook als je niet op de foto staat, kun je een kleine donatie doen op bovenstaand rekeningnummer.

Volgende keer ben ik weer van de partij en ben je nieuwsgierig naar deze dag? Kijk op de nabestelsite of de kleine impressie hier beneden.

 

112 On Wheel overzicht ongeluk

112 On Wheel vlam in de pan

112 On Wheels YPR tank

112 On Wheels kinderen in ambulancetent

112 On Wheels fotograaf op brandweerauto

Geniet en deel!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *