‘112 On Wheels’ 2016 editie

geplaatst in: 112 On Wheels, 2016, Fototrip, Leekfoto, Portret | 0

22 Mei was het weer zo ver. De tweede editie van dit prachtige evenement. Waar de eerste editie goed georganiseerd was, maar met leerpunten, is deze editie volwassen geworden. Mooie locatie, prachtige voertuigen en kennis. Er was zo veel kennis aanwezig.

Als Leekfoto mocht ik samen met 2 andere fotografen deze dag in beeld brengen. 2 jaar geleden waren er technische uitdagingen. Deze editie waren die nog een graadje erger. Er was zoveel wisseling in de dag: tegenlicht, zon, schaduw, regen etc. Dit mocht de pret zeker niet drukken en uiteindelijk is er toch een goed eindresultaat uit gekomen.

 

allerlei (111)
Demonstratie beknellingssituatie

 

Ongeveer 150 voertuigen, een helicopter en entertainment heeft de revue gepasseerd bij de ca 7000 bezoekers. De regen was op het laatst gelukkig pas een spelbreker, maar de dag was al meer dan geslaagd.

Er was zelfs de mogelijkheid om met de hulpverleners te spreken. Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor de vrijwilligers. Wat mij opviel was de binding die de hulpverleners met elkaar hebben. Niet alleen tijdens dit evenement, maar ook tijdens hun dagelijkse werk. Politie-, ambulance-, brandweerpersoneel en anderen, ze vertrouwen op elkaar dat ze ‘the job done’ krijgen.

 

allerlei (83)
Demonstratie aanhouding gevaarlijke personen

 

Persoonlijk had ik al respect voor deze mannen en vrouwen in uniform. Dit is na deze dag alleen maar groter geworden. Petje af voor deze mensen, petje af voor de stichting ‘Wens In Beweging’.

Doneren voor deze stichting kan via NL58 INGB 0006 1979 55 of NL25 RABO 0187 4618 05 .

De foto’s van ‘112 On Wheels‘ zijn te bekijken via de nabestelpagina. De gehele opbrengst zal worden overgemaakt aan ‘Wens In Beweging’.

Ik zie uit naar de volgende editie!

Geniet en deel!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *